Створити Та Відправити Резюме

Як мені приховати/видалити резюме?

Перейдіть на сторінку зі списком ваших резюме за посиланням . Під назвою резюме є кнопка «Іще». Натиснувши на неї, оберіть «Видалити» або «Приховати». Таким чином ваше резюме буде повністю видалене або приховане з пошуку на сайті.

Ми рекомендуємо не видаляти резюме, а приховати його. Коли резюме приховане, воно недоступне в пошуку. Але в майбутньому, якщо знадобиться, ви знову зможете його активувати.